50liefde.nl Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.3/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50-plussers van Nederland. De serieuze insteek van de website zorgt er voor dat de website vooral leden aantrekt die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Eén op de drie leden slaagt er dan ook in om een partner te vinden via 50liefde.nl. De website spreekt van een uniek matchingprincipe waarmee leden alleen partnervoorstellen krijgen waarmee daadwerkelijk een match gevormd kan worden.

Bezoek Website van 50liefde.nl >>


50liefde.nl Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
50liefde.nl biedt haar gebruikers verschillende manieren om te communiceren. Leden kunnen communiceren via e-mail. Er is ook een chatfunctie. Het is niet mogelijk om te communiceren via videochat op 50liefde.nl. Over het algemeen is de communicatiemogelijkheid op 50liefde.nl zeer goed.

50liefde.nl Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Het matchingsysteem van 50liefde.nl is goed. Er wordt geen persoonlijkheidstest gebruikt om matches te maken. Wel wordt er gekeken naar criteria die op het profiel zijn ingevuld. Gebruikers kunnen niet zien wie naar hun profiel gekeken heeft. Ook hebben ze niet de optie gebruikers te blokkeren. Al met al zijn de opties voor het matchingsysteem van 50liefde.nl goed, maar beperkt.

50liefde.nl Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
De opties om andere leden te zoeken zijn uitmuntend op 50liefde.nl. Ten eerste is het mogelijk potentiële partners te zoeken door middel van foto’s. Ook is het mogelijk om met zoekwoorden leden te selecteren op bijvoorbeeld hobby’s of prioriteiten. Verder kan de gebruiker anderen selecteren uit een lijst gebruikers die op dat moment online zijn. Zoeken via profielcriteria is ook mogelijk op 50liefde.nl. Het is niet mogelijk om te zoeken vanuit een lijst met nieuwe leden. Over het algemeen zijn de zoekopties op 50liefde.nl zeer goed.

50liefde.nl Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid 0
Android App
iPhone App
Het is goed mogelijk gebruik te maken van 50liefde.nl op een mobiele telefoon. De mobiele website is uitmuntend en zeer gemakkelijk te gebruiken. Het is vooralsnog niet mogelijk om 50liefde.nl te gebruiken via een app. Voor Android is namelijk geen app beschikbaar. Ook voor iOS ontbreekt een app. Ondanks het gebrek aan apps is 50liefde.nl zeer goed te gebruiken op een mobiele telefoon.

50liefde.nl Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
50liefde.nl scoort hoog in gebruiksgemak. Het is niet mogelijk te registreren via Facebook. Wel is het zeer gemakkelijk om via de website een profiel aan te maken. Zodra het account aangemaakt is, kost het echter veel tijd om het profiel volledig in te vullen. Daarna is het zeer gemakkelijk de website te gebruiken en te navigeren door andere profielen. 50liefde.nl is dus erg gemakkelijk te gebruiken.

50liefde.nl Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 50/50
Algemene Leeftijdsgroep 50-70
Op het gebied van gebruikers en populariteit scoort 50liefde.nl goed. Het is de grootste datingsite voor 50-plussers en heeft daarom veel leden. De kwaliteit van de profielen op de website is goed. De verhouding tussen mannen en vrouwen komt erg dicht bij 50/50, met een kleine meerderheid in vrouwen. De gemiddelde leeftijd van de leden ligt tussen de 50 en 70 jaar oud. Kortom, de hoeveelheid leden en de populariteit van 50liefde.nl is zeer goed.

50liefde.nl Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
50liefde.nl biedt haar leden uitmuntende ondersteuning. Er is een pagina voor veel gestelde vragen die geraadpleegd kan worden. Leden kunnen ook vragen stellen via de e-mail. Op de website is een telefoonnummer te vinden voor direct contact met de klantenservice. Ook staan er op de website artikelen met datingtips. Er is geen forum beschikbaar voor leden. De algemene klantenservice is zeer goed.

50liefde.nl Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 29,00 EUR
Laagste Prijs 17,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De algemene voorwaarden van 50liefde.nl zijn goed. Het is mogelijk een gratis account te maken. Een betaald account is niet goedkoop, maar biedt wel veel opties. De voorwaarden voor het opzeggen van een account zijn relatief duidelijk. Het is niet mogelijk een gratis proefversie van een betaald account te proberen. Ook is het niet mogelijk om per maand op te zeggen. Over het algemeen zijn de voorwaarden gunstig voor klanten.

50liefde.nl Overzicht

50liefde.nl Screenshot

Omdat het de grootste datingwebsite voor 50-plussers is, is 50liefde.nl een zeer goede optie. Zeker voor mensen die op zoek zijn naar langdurige en serieuze relaties is de website zeer aantrekkelijk. Het is goed mogelijk te communiceren met andere leden. Ook is het matchingsysteem zeer effectief. De zoekopties zijn erg uitgebreid en vergemakkelijken de zoektocht naar een partner. De mobiele website is goed, maar er zijn geen apps beschikbaar voor 50liefde.nl. Het is eenvoudig een gratis account aan te maken en ook een betaald account is aantrekkelijk. De website heeft een grote hoeveelheid gebruikers met een goede man/vrouw-balans. De klantenservice is goed en biedt veel opties. Ook de gebruikersvoorwaarden zijn erg aantrekkelijk. Al met al zouden wij 50liefde.nl zeker aanraden als je een 50-plusser bent die op zoek is naar een langdurige relatie.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor 50liefde.nl. Schrijf Als Eerste een Recensie.

Copyright © 2020 | Alle rechten voorbehouden