50plusmatch Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.5/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


50plusmatch is een datingsite voor actieve 50-plussers. De website is niet alleen actief in Nederland, maar ook in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen. 50plusmatch biedt vele mogelijkheden om een partner te vinden, waaronder een plek om samen te praten en een quiz om samen aan mee te doen. Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd. De vele succesverhalen die op de website te vinden zijn, spreken al van het succes van 50plusmatch.

Bezoek Website van 50plusmatch >>


50plusmatch Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
50plusmatch biedt vele mogelijkheden om te communiceren met andere leden. Er is bijvoorbeeld de optie om e-mails te sturen naar potentiële partners. Ook kunnen leden met elkaar chatten op de website. Het is niet mogelijk een videochat aan te gaan met andere leden. De mogelijkheden om te communiceren met anderen op 50plusmatch zijn uitmuntend.

50plusmatch Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Het matchingsysteem van 50plusmatch is zeer goed. Er wordt een persoonlijkheidstest gebruikt om matches te maken. Wel wordt gekeken ook profielcriteria voor het maken van een match. De gebruiker kan ook zien wie er naar het eigen profiel gekeken heeft. Het is niet mogelijk om andere gebruikers te blokkeren. Het matchingsysteem van 50plusmatch is dus overzichtelijk en effectief.

50plusmatch Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
Deze website biedt verschillende mogelijkheden voor het zoeken van andere gebruikers. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te zoeken op basis van foto’s. Ook is het mogelijk om zoekwoorden te gebruiken bij het zoeken naar een potentiële partner. De gebruiker kan geen lijst zien van andere gebruikers die online zijn. Wel kan er gezocht worden op basis van profielcriteria. De gebruiker kan ook niet zien welke leden nieuw zijn. Al met al zijn de zoekopties op de website goed.

50plusmatch Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
De opties om 50plusmatch op een mobiele telefoon te gebruiken zijn fantastisch. De mobiele versie van de website is net zo goed als de online versie. Ook de beschikbare app is volledig en uitgebreid. De app is beschikbaar voor Android-toestellen. Ook met een Apple-toestel heeft de gebruiker toegang tot een 50plusmatch-app. Kortom, de mobiele bruikbaarheid van 50plusmatch is uitmuntend.

50plusmatch Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
De mogelijkheden om te registreren en het algemene gebruiksgemak is relatief goed. Het is niet mogelijk om via Facebook een account aan te maken. Wel is het registreren op de website zelf redelijk gemakkelijk. Het kost veel tijd om een profiel helemaal in te vullen. Maar de website is echter niet moeilijk in gebruik. Over het algemeen is 50plusmatch dus vrij gemakkelijk in gebruik en registratie.

50plusmatch Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 46/54
Algemene Leeftijdsgroep 50Plus
Met de populariteit en gebruikersgroep zit het op 50plusmatch vrij goed. De website heeft veel leden. Ieder profiel is over het algemeen goed en uitgebreid ingevuld. Er zijn iets meer vrouwen dan mannen op de website, maar het verschil is verwaarloosbaar. De gemiddelde leeftijd van de leden is 50-65. 50plusmatch is dus een populaire website met een solide gebruikersgroep.

50plusmatch Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
De klantenservice van 50plusmatch is goed. Er is een pagina met veel gestelde vragen te vinden op de website. Ook is het altijd mogelijk om de klantenservice via e-mail te bereiken en dat zijn er artikelen met hulp en tips op de website te vinden. Maar er is geen telefoonnummer dat de gebruiker kan bellen om meteen met de klantenservice in contact te komen. De website heeft ook geen gebruikersforum. De klantenservice staat niettemin altijd klaar voor de gebruiker van 50plusmatch en presteert goed in het algemeen.

50plusmatch Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 24,00 EUR
Laagste Prijs 7,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De algemene voorwaarden van 50plusmatch zijn goed geregeld. Er is de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. De betaalde optie is relatief duur, maar is de investering wel waard vanwege de extra mogelijkheden die het biedt. Het is relatief duidelijk hoe het betaalde account opgezegd kan worden. Het is niet mogelijk om een gratis proefversie van het betaalde account uit te proberen. Wel is het mogelijk om het betaalde account maandelijks op te zeggen. Dit maakt de algemene voorwaarden van 50plusmatch goed.

50plusmatch Overzicht

50plusmatch Screenshot

Over het algemeen is 50plusmatch een hele goede website voor actieve 50-plussers die een relatie zoeken. De mogelijkheden om in contact te komen met anderen zijn zeer uitgebreid en goed geregeld. Het matchingsysteem is minder uitgebreid, maar ook zeer goed. Ook het zoeksysteem is solide en duidelijk. De mogelijkheden voor mobiel gebruik zijn fantastisch, zowel de mobiele website als de apps zitten geweldig in elkaar. De registratie is niet moeilijk, maar het opzetten van een profiel kost tijd. De gebruikersgroep is solide en uitgebreid, met een goede man/vrouw-verhouding. De klantenservice is niet op veel manieren te bereiken, maar staat altijd voor de gebruikers klaar. De prijzen en voorwaarden zijn ten slotte ook goed en eerlijk geregeld. Al met al is 50plusmatch zeker een aanrader voor actieve 50-plussers!

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor 50plusmatch. Schrijf Als Eerste een Recensie.

Copyright © 2020 | Alle rechten voorbehouden