EliteDating Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.8/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


EliteDating is een betrouwbare en gevestigde online dating service. EliteDating maakt onderdeel uit van de hoogstgeplaatste dating-netwerken online. Waar EliteDating in het bijzonder om bekend staat is haar geavanceerde matchmakingssysteem op basis van een persoonlijkheidsenquête. EliteDating is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zodat je waar en wanneer dan ook een date kunt vinden.

Bezoek Website van EliteDating >>


EliteDating Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Wat betreft communicatie is EliteDating een goede keuze. Er kunnen interne e-mails worden verzonden naar andere gebruikers. Het is niet mogelijk om live te chatten op EliteDating. Ook is er geen mogelijkheid om te videochatten. Dankzij de uitstekende e-mailfunctie krijgen de communicatiemogelijkheden van EliteDating een goede score van ons.

EliteDating Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
EliteDating biedt een erg goed en geavanceerd systeem voor het vinden van de best passende partners. De partnersuggesties worden gevormd op basis van een gedetailleerde persoonlijkheidstest. De meest geschikte contacten worden vastgesteld op basis van profielcriteria. In het lidmaatschapgebied is te zien welke andere gebruikers je profiel hebben bezocht. Voor zover wij weten is het niet mogelijk om andere leden te blokkeren. Alles samengenomen biedt EliteDating een zeer goed systeem voor het vinden van de best passende partners.

EliteDating Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
De mogelijkheden om zelf actief te zoeken naar geschikte gebruikersprofielen op EliteDating zijn degelijk. Het is mogelijk om door de foto’s op profielen te bladeren. Het is niet mogelijk om op specifieke trefwoorden te zoeken binnen de profielen. Je kunt niet zien wie er op het moment online is. Zoeken op profielcriteria is wel een optie. Daarnaast kun je ook zien welke leden er nieuw zijn geregistreerd. Wat betreft de zoekfunctie van EliteDating springt het niet uit boven anderen maar voorziet het wel van de belangrijkste functies.

EliteDating Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
EliteDating is uitermate geschikt voor mobiele apparaten. De mobiele versie van de website is erg goed te gebruiken. De mobiele apps zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Er is een app voor Android-apparaten. Ook is er een app voor Apple-apparaten. EliteDating is uitstekend voor gebruikers die waarde hechten aan een gebruiksvriendelijke ervaring op de smartphone of tablet.

EliteDating Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
EliteDating ontvangt de volle punten voor de gebruiksvriendelijkheid. De eerste registratie is supersnel gedaan en makkelijk uit te voeren. Het duurt even voordat het lidmaatschapformulier is ingevuld, maar het proces is erg fijn opgebouwd. De gebruikersomgeving is vrij eenvoudig en makkelijk in gebruik te nemen. Kortom, EliteDating is uitstekend op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en een plezier om mee te werken.

EliteDating Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 51/49
Algemene Leeftijdsgroep 25-50
EliteDating is een zeer bekende en veelgebruikte online dating service. EliteDating is met haar miljoenen wereldwijd geregistreerde gebruikers een van de grootste internationale dating-netwerken. Er staan ongeveer evenveel mannen als vrouwen geregistreerd. Miljoenen gebruikers bezoeken maandelijks de EliteDating-website. De leeftijdsvariatie van de leden zit in het middenveld. Alles samengenomen is EliteDating een erg populaire en veelgebruikte dating service.

EliteDating Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
Wat betreft klantenservice krijgt EliteDating een hoge score van ons. De veelgestelde vragen worden snel beantwoord in de VGV-sectie. Voor individuele problemen is het mogelijk om contact op te nemen via de mail. Persoonlijke begeleiding over de telefoon is geen optie. EliteDating biedt veel informatieve artikelen over de onderwerpen matchmaking en dating. Er is geen sprake van een gebruikersforum. Alles samengenomen is de klantenservice van EliteDating erg goed en zou het snel hulp bieden bij vragen of problemen.

EliteDating Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 59,00 EUR
Laagste Prijs 24,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
EliteDating heeft een goed beleid als het gaat om service en kosten. Zo kun je gratis lid worden met beperkte functies. De tarieven van EliteDating bevinden zich in de middenklasse vergeleken met andere providers en zijn zeer gepast. Een maandelijks abonnement is mogelijk. Alles samengenomen levert EliteDating een goede service voor een mooie prijs.

EliteDating Overzicht

EliteDating Screenshot

EliteDating is een zeer goed en lang bestaande dating website. Vooral dankzij het interne e-mailsysteem is het leuk en makkelijk om contacten te leggen. De website biedt een geavanceerd matchingssysteem. De mogelijkheden om zelf actief te zoeken naar een passend gebruikersprofiel op EliteDating zijn degelijk. EliteDating is uitstekend voor leden die waarde hechten aan gebruiksvriendelijkheid op de smartphone of tablet. De site is erg popuair en veelgebruikt. De klantenservice van EliteDating is erg goed en zou snel hulp bieden. Er is sprake van eerlijke kosten en gebruiksvoorwaarden. Alles bij elkaar is EliteDating een van de hoogstgeplaatste dating sites en biedt het zeer veel nuttige functies.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor EliteDating. Schrijf Als Eerste een Recensie.