Ourtime Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.3/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


Ourtime richt zich speciaal op 50+ singles. De website is een onderdeel van FriendScout24, een gerenommeerde aanbieder met een gevestigde reputatie. Met Ourtime kunt u online interessante singles ontmoeten. Bovendien heeft u de mogelijkheid ook op georganiseerde bijeenkomsten in het echte leven 50+ singles te leren kennen.

Bezoek Website van Ourtime >>


Ourtime Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Wat betreft mogelijkheden tot communicatie met andere leden laat Ourtime een goede indruk achter. Op het platform kunnen interessante singles eenvoudig bereikt worden met interne tekstberichten. Een live-chat functie maakt een ongecompliceerde eerste kennismaking mogelijk. De mogelijkheid voor een videochat zijn wij bij onze test niet tegengekomen. Samenvattend biedt Ourtime op het gebied van communicatie alles wat het nodig heeft.

Ourtime Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
De zoekfunctie voor interessante partnerprofielen is bij Ourtime zeer uitgebreid. Een uitvoerige persoonlijkheidstest is de basis voor een gefundeerd partnervoorstel. Een geavanceerd systeem zoekt naar passende contacten. Men kan onder de leden zien wie er interesse heeft voor zijn of haar eigen profiel. Ongewenste contactverzoeken van andere leden kan men gemakkelijk verhinderen. Op het vlak van profielmatching is Ourtime een van de toonaangevende aanbieders.

Ourtime Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
Ourtime ondersteunt zijn gebruikers goed bij het actief zoeken naar interessante singles. Een mogelijkheid de gebruikersprofielen aan de hand van foto’s te doorzoeken is niet beschikbaar. Er zijn bepaalde zoektermen waarop de profielen niet gefilterd kunnen worden. De nieuw-aangemelde gebruikers laten zich met de zoekfunctie gemakkelijk vinden. Het is mogelijk de gebruikersprofielen aan de hand van bepaalde criteria te filteren. Hoelang een andere gebruiker al geregistreerd is, is niet zichtbaar. Samengevat biedt Ourtime een goede ondersteuning bij het zoeken naar interessante contactvoorstellen.

Ourtime Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid 0
Android App
iPhone App
De door Ourtime aangeboden ondersteuning voor mobiele apparaten is voorbeeldig. De website is ook met tablet of smartphone goed te navigeren. Er zijn op het moment echter geen apps voor Android of iPhone. Samengevat is Ourtime goed te gebruiken met mobiele apparaten.

Ourtime Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Het gebruik van het systeem op zich is eenvoudig en intuïtief. De registratie is zonder problemen eenvoudig te regelen. Ook als u aan het begin van de registratie gevraagd wordt enige details in te vullen, loopt u er snel doorheen. De complete site is zonder problemen voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Ourtime biedt een eenvoudig en probleemloos te bedienen systeem.

Ourtime Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 55/45
Algemene Leeftijdsgroep 50Plus
De dienstverlening van Ourtime is heel populair. Naar eigen zeggen hebben over heel Europa miljoenen gebruikers zich geregistreerd op Ourtime. De verhouding tussen aangemelde mannen en vrouwen is gelijk. Ourtime geeft aan dat elke maand ongeveer een miljoen leden het aanbod gebruiken. De leeftijdsopbouw onder de leden is ook gemiddeld. Al met al is Ourtime als een zeer populaire aanbieder aan te merken.

Ourtime Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
De ondersteuning van de klantenservice van Ourtime is goed. Er is geen FAQ-pagina. De klantenservice is gemakkelijk te bereiken per e-mail. Er is een telefonische klanten-hotline beschikbaar. Een omvangrijke verzameling artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen biedt diepgaande achtergrondinformatie. Er is geen uitwisselingsforum voor de gebruikers. Samengevat biedt Ourtime bij de ondersteuning het belangrijkste wat men van een serieuze aanbieder kan verwachten.

Ourtime Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 39,00 EUR
Laagste Prijs 24,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
Bij de prijs en opbouw van de abonnementen maakt Ourtime een goede indruk. De kosteloze registratie kan zonder tijdslimiet voortgezet worden. Voor gebruikers die zich niet lang willen binden zijn er maandelijks opzegbare abonnementen. Ourtime is een faire en serieuze aanbieder van aantrekkelijke abonnementen.

Ourtime Overzicht

Ourtime Screenshot

Ourtime is naar onze mening een aanbevelenswaardige aanbieder. De functies wat betreft communicatie met andere gebruikers zijn goed. Het systeem ter identificatie van passende contactvoorstellen is voorbeeldig. Bij het zelfstandig zoeken naar interessante profielen wordt de gebruiker goed ondersteund. Het gebruik met mobiele apparaten is uitstekend. De registratie is snel en gemakkelijk. Het grote aantal leden biedt goede kansen een passende partner te vinden. Voor eventuele vragen en problemen biedt de klantenservice bij Ourtime makkelijke en snelle oplossingen. Bij de kosten en voorwaarden voor lidmaatschap presenteert Ourtime zich als een serieuze en faire aanbieder. Als men alle factoren bij elkaar neemt dan is Ourtime een zeer populair en aanbevelenswaardig platform voor het zoeken van een partner.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor Ourtime. Schrijf Als Eerste een Recensie.