Parship Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.7/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


Parship is een erg grote en bekende dating service voor singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie of huwelijk. Wereldwijd zijn er miljoenen leden geregistreerd bij Parship die op zoek zijn naar hun droompartner. Parship beweert over een bijzonder succesvolle persoonlijkheidstest te beschikken die helpt bij het vinden van de meest geschikte partner. Deze belofte wordt versterkt door de speciale succesgarantie.

Bezoek Website van Parship >>


Parship Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Parship biedt goede mogelijkheden wat betreft de communicatie tussen gebruikers. Een makkelijk te begrijpen e-mailfunctie zorgt voor een eenvoudige woordenwisseling met andere leden. Er is geen mogelijkheid om te chatten. Ook om te videochatten. Alles samengenomen zijn de communicatiemogelijkheden van Parship goed.

Parship Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Het profielmatchingssysteem op Parship is in onze ogen uitstekend. Er wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide en goed doordachte persoonlijkheidstest. Gebaseerd op deze test creëert Parship zeer passende, geschikte partnersuggesties. Met een premiumlidmaatschap kun je zien wie je profiel heeft bezocht. Er bestaat de mogelijkheid om ongewenste leden te blokkeren. Alles samengenomen is het profielmatchingssysteem van Parship erg effectief en goed.

Parship Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
De mogelijkheden voor het actief zoeken naar matches zijn goed op Parship. Een zoekopdracht op basis van profielfoto’s is slechts gedeeltelijk mogelijk vanwege privacyredenen. Je kunt niet zoeken op trefwoorden binnen profielen. Het is mogelijk om de profielen van andere gebruikers die op dat moment online zijn te zien. Een uitgebreide zoekopdracht op basis van profielcriteria is mogelijk. Je kunt ook nieuw geregistreerde leden vinden door gebruik te maken van de filteroptie. Kijkende naar het totaalplaatje biedt de zoekfunctie van Parship alles wat je nodig hebt om succesvol te zoeken naar potentiële partners.

Parship Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
Parship scoort goed op mobiel gebruik. De mobiele versie van de website is erg duidelijk en daardoor ook makkelijk in gebruik te nemen. De Parship-apps zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Er is een Android-app voor Parship. Het is ook mogelijk om met een iPhone-app gebruik te maken van Parship. Alles samengenomen is Parship zeer aangenaam in gebruik op een mobiel apparaat.

Parship Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Wat betreft gebruiksvriendelijkheid krijgt Parship een hoge score van ons. De eerste registratie is makkelijk om uit te voeren en je weet van tevoren al wat je bij welke stap moet doen. Het duurt wel een tijdje voordat je alle vragen van de persoonlijkheidstest hebt beantwoord. De gebruikersomgeving van Parship is zeer goed en duidelijk opgebouwd. Kort samengevat is Parship erg goed en makkelijk te gebruiken.

Parship Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 48/52
Algemene Leeftijdsgroep 50plus
Parship is erg populair en krijgt op deze categorie een hoge score. Met miljoenen geregistreerde leden is Parship een van de grootste online dating services voor langdurige relaties in Europa. De man/vrouw-ratio is in balans. Wat betreft de leeftijdsvariatie onder de leden van Parship scoren ze in het middenveld. Kort samengevat biedt Parship een erg populaire online dating service.

Parship Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
Parship biedt al het noodzakelijke op het gebied van klantenservice. Een uitgebreide en goede VGV beantwoordt de belangrijkste vragen. Het is mogelijk om contact op te nemen via de mail of een contactformulier indien nodig. Telefonisch contact lijkt niet mogelijk te zijn. Parship biedt veel nuttige artikelen over dating. Een gebruikersforum is niet beschikbaar. Kort samengevat krijgt Parship een hoge score voor de service.

Parship Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 44,00 EUR
Laagste Prijs 24,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
Wat betreft de kosten en voorwaarden is Parship eerlijk en transparant. Het is mogelijk om een gratis lidmaatschap af te sluiten met beperkte functies. Parship is niet goedkoop in vergelijking met anderen, maar met haar hoge kwaliteit en uitgebreide services is het een goed aanbod.

Parship Overzicht

Parship Screenshot

Alles samengenomen is Parship een zeer goede keuze voor singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie of huwelijk. De communicatiemogelijkheden met andere leden zijn netjes. Het profielmatchingssysteem is erg geavanceerd en effectief. Parship biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle profielzoekopdracht. Het mobiele gebruik van Parship is eenvoudig en plezierig. Wat betreft de registratie en gebruiksvriendelijkheid voldoet Parship aan alle wensen. Hun service is zeer populair. De klantenservice biedt verschillende antwoorden op alle belangrijke vragen. Parship is niet goedkoop, maar dankzij het uitgebreide aanbod van services is het zeker je geld waard. Kort samengevat is Parship een van onze meest aanbevolen services als je op zoek bent naar een langdurige relatie.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor Parship. Schrijf Als Eerste een Recensie.