Pepper Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.5/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


Pepper is een datingsite die verschillende prijzen gewonnen heeft. De site noemt zichzelf daarom ‘de leukste datingsite van Nederland’. Pepper wil dat haar leden van het online daten kunnen genieten. De site richt zich daarom op veiligheid en anonimiteit. Pepper is een goede datingsite voor nieuwsgierige en ondernemende singles.

Bezoek Website van Pepper >>


Pepper Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Het is op Pepper goed mogelijk te communiceren met anderen. De website heeft een e-mailfunctie. Ook een chatfunctie is beschikbaar voor leden. Videochat is op Pepper niet mogelijk. De communicatiefuncties zijn uitgebreid en zitten zeer goed in elkaar.

Pepper Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Het matchingsysteem van Pepper is eenvoudig maar solide. Een persoonlijkheidstest wordt gebruikt om matches te maken. Ook wordt gekeken naar profielcriteria voor het maken van matches. Gebruikers kunnen niet zien wie er naar hun profiel gekeken heeft. Ook kunnen gebruikers geen anderen blokkeren. Het matchingsysteem van Pepper is gericht op veiligheid en is zeer goed.

Pepper Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
Vanwege veiligheid en privacy zijn er niet veel zoekopties. De gebruiker kan niet zoeken via foto’s. Ook zoeken via zoekwoorden is niet mogelijk. Wel kan de gebruiker kiezen uit een lijst leden die online zijn. Ook zoeken op profielcriteria is mogelijk. Tot slot kan de gebruiker kiezen uit een lijst nieuwe leden. De zoekopties van Pepper zijn dus niet uitgebreid, maar wel goed.

Pepper Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
Ook op een mobiele telefoon is Pepper goed te gebruiken. Ten eerste is de mobiele website uitstekend. Ook de officiële Pepper-apps zijn bijna net zo goed als de echte website. Er is een app voor Android-toestellen beschikbaar. Ook is er een app voor iOS-toestellen. Al met al is de mobiele bruikbaarheid van Pepper uitstekend.

Pepper Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Registratie en gebruikersgemak staan bij Pepper in het thema van privacy en veiligheid. Het is daarom niet mogelijk te registreren via Facebook. Wel is het erg gemakkelijk een nieuw account aan te maken. Het instellen van een profiel kost daarentegen meer tijd. De site is vervolgens zeer gemakkelijk te gebruiken. Samengevat scoort Pepper zeer hoog op gebruikersgemak en registratie.

Pepper Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 50/50
Algemene Leeftijdsgroep 20-40
De gebruikersgemeenschap van Pepper is aanzienlijk. De website heeft een groot aantal actieve leden. De gemiddelde kwaliteit van een profiel is goed. De verhouding man/vrouw is ongeveer 50/50. 80% van de gebruikers is tussen de 25 en 45 jaar oud. De gebruikersgemeenschap en populariteit van Pepper zijn dus zeer aantrekkelijk.

Pepper Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
Pepper doet erg haar best om leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Op de website is daarom een sectie veel gestelde vragen te vinden. Ook kan het supportteam via de e-mail bereikt worden. Een direct telefoonnummer is niet beschikbaar. Op de website zijn een aantal artikelen met tips en hulp voor gebruikers te vinden. Er is geen gebruikersforum. Al met al scoort Pepper erg goed op support.

Pepper Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 17,00 EUR
Laagste Prijs 9,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De algemene voorwaarden van Pepper zijn wederom gericht op privacy en veiligheid. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken. De prijzen voor betaalde accounts zijn gemiddeld. Pepper maakt geen geheim van de opzeggingsvoorwaarden. Het is niet mogelijk om het betaalde account uit te proberen. Wel kan het betaalde account maandelijks stopgezet worden. De algemene voorwaarden van Pepper zijn dus relatief gunstig.

Pepper Overzicht

Pepper Screenshot

Pepper is dus een goede datingsite voor singles die graag privacy hebben. De communicatieopties zijn zeer goed. Het matchingsysteem is uitgebreid en solide. De zoekopties zijn beperkter, maar ook zeer goed. De mobiele bruikbaarheid is uitmuntend. Pepper scoort ook zeer hoog op gebruikersgemak en registratie. De gebruikersgemeenschap is dan ook groot en de website is populair. Dit is terug te zien in de uitstekende support die Pepper biedt. Ook de algemene voorwaarden van Pepper zitten zeer goed in elkaar. Al met al is Pepper een uitstekende website voor jonge en actieve singles.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor Pepper. Schrijf Als Eerste een Recensie.

Copyright © 2020 | Alle rechten voorbehouden