Relatieplanet Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.7/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


Relatieplanet is een datingsite die zich in wil zetten voor elke doelgroep. Zelf spreken ze van 42% kans op een serieuze relatie. Een indrukwekkend getal, zeker met de grote hoeveelheid leden die Relatieplanet heeft. De site biedt ook aparte pagina’s voor specifieke doelgroepen, zoals 50-plussers of hoogopgeleiden. Verder organiseert de datingsite regelmatig evenementen voor singles. Relatieplanet is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot datingsite van het jaar.

Bezoek Website van Relatieplanet >>


Relatieplanet Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
De communicatiemogelijkheden zijn ruim aanwezig op Relatieplanet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via de e-mail te communiceren. Ook kan een gebruiker een chatbericht sturen naar andere gebruikers. Het chatten via een videochat is niet mogelijk. Al met al is de communicatie bij Relatieplanet uitstekend geregeld.

Relatieplanet Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Relatieplanet heeft een uitgebreid matchingsysteem. Er wordt echter geen persoonlijkheidstest gebruikt op de website. Wel wordt er voor het maken van matches gekeken naar profielcriteria. Gebruikers kunnen bovendien zien wie hun profiel bekeken heeft. Ongewenste contacten kan een lid van Relatieplanet simpelweg blokkeren. Kortom, het matchingsysteem van Relatieplanet is zeer naar wens.

Relatieplanet Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
Ook de zoekfunctie is bij Relatieplanet erg uitgebreid. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te zoeken door middel van een foto. Zoeken op zoekwoorden kan dan weer niet. Wel kan een gebruiker zien wie op dat moment online is. Ook kan er gezocht worden op profielcriteria. Het is niet mogelijk te selecteren uit een lijst met nieuwe gebruikers. Het zoeksysteem van Relatieplanet is niet perfect, maar wel erg goed.

Relatieplanet Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
Relatieplanet is goed te bezoeken op een mobiele telefoon. De mobiele versie van Relatieplanet is net zo goed als de browserversie. Ook de app is bijna net zo goed. De app is onder andere beschikbaar voor Android-toestellen. Ook op iOS-toestellen kan de Relatieplanet-app gedownload worden. Al met al is Relatieplanet perfect te gebruiken op een mobiele telefoon.

Relatieplanet Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Relatieplanet is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Het is niet mogelijk een account te maken met een Facebookprofiel. Desondanks is het zeer gemakkelijk om een account op de website te maken. Het kost een beetje tijd om een profiel in te vullen, maar dat is het waard. Daarna is de website namelijk zeer gemakkelijk in gebruik. Al met al is het gebruikersgemak en de registratie uitstekend geregeld bij Relatieplanet.

Relatieplanet Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 50/50
Algemene Leeftijdsgroep 35-65
Relatieplanet is een grote en populaire website. Met meer dan 200.000 gevormde relaties is de gebruikersgemeenschap erg groot. De profielkwaliteit is ook zeer goed. De verhouding mannen/vrouwen zit precies in het midden, namelijk 50/50. De leeftijd van de gebruikers is divers, gemiddeld tussen 35 en 65. Een grote, diverse gebruikersgemeenschap die dus duidt op een populaire website

Relatieplanet Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
De klantenservice van Relatieplanet staat 365 dagen per jaar klaar voor leden. Op de website staat een uitgebreide sectie veel gestelde vragen. Ook is er een e-mailadres om contact op te nemen met de klantenservice. Verder is de klantenservice telefonisch te bereiken via een direct telefoonnummer. Tot slot kan de gebruiker artikelen met tips en hulp vinden op de website. Alleen een gebruikersforum ontbreekt. Leden kunnen altijd terecht bij het klantvriendelijke supportteam van Relatieplanet.

Relatieplanet Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 19,00 EUR
Laagste Prijs
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De gebruikersvoorwaarden van Relatieplanet zijn solide. Het is mogelijk een gratis account aan te maken. Met prijzen vanaf € 6 per maand is een betaald account niet duur. De opzeggingsvoorwaarden zijn relatief transparant. Het is niet mogelijk een betaald account vrijblijvend uit te proberen. Wel kan een betaald account maandelijks opgezegd worden. Al met al zijn de gebruikersvoorwaarden niet uitzonderlijk, maar wel goed.

Relatieplanet Overzicht

Relatieplanet Screenshot

Relatieplanet een zeer populaire datingwebsite, en dat is niet zonder reden. De website biedt verschillende communicatiemethoden. Het matchingsysteem is zeer effectief. Ook de zoekopties zijn efficiënt en werken goed. De mobiele bruikbaarheid van zowel de website als de apps is uitstekend. Een account aanmaken is zo gedaan en de website gebruiken is eenvoudig. De website is dan ook zeer populair onder diverse doelgroepen. De klantenservice staat het hele jaar door klaar voor gebruikers. Ook de gebruikersvoorwaarden van Relatieplanet zijn relatief goed. Deze website is een aanrader voor iedereen die een serieuze relatie zoekt!

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor Relatieplanet. Schrijf Als Eerste een Recensie.

Copyright © 2020 | Alle rechten voorbehouden