Zoosk Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.5/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


Zoosk is een van de hoogstgeplaatste internationale online dating services. Het personaliseert de dating-ervaring en helpt singles om de juiste persoon voor hen te vinden. Zoosk zegt over een unieke matchmaking te beschikken die snel de beste matches levert. Met de nummer 1 winstgevende app in de Apple App-store, is Zoosk een ware marktleider.

Bezoek Website van Zoosk >>


Zoosk Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Wat betreft de communicatiemogelijkheden is Zoosk een van de hoogstgeplaatste providers. Tekstberichten kunnen eenvoudig verstuurd worden naar andere gebruikers. Dankzij de live chat is het mogelijk om direct met andere leden te praten. Gebruikers kunnen elkaar nog beter leren kennen via de videochat. Alles samengenomen biedt Zoosk je zeer goede contactmogelijkheden.

Zoosk Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Zoosk maakt gebruik van een geavanceerd matchingssysteem om jou van de beste partnersuggesties te voorzien. De partnersuggesties worden op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest vastgesteld. Gebruikersprofielen worden op basis van geschikte criteria vergeleken. Je kunt zien welke leden je profiel bezocht hebben. Je kunt gemakkelijk andere gebruikers blokkeren om verder contact te vermijden. Kort gezegd is Zoosk uitermate geschikt voor het leveren van passende partnersuggesties.

Zoosk Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
Wat betreft de zoekmogelijkheden laat Zoosk een goede indruk achter. Een zoekopdracht op basis van foto’s is mogelijk via de galerij. Zoeken op bepaalde trefwoorden binnen gebruikersprofielen is geen optie. Het is mogelijk om te zien welke gebruikers er op dit moment online zijn. Ook is het eenvoudig om te zoeken op profielcriteria. Het vinden van nieuw geregistreerde gebruikers is niet mogelijk. Alles samengenomen levert Zoosk goede zoekmogelijkheden die je in staat stellen om zelf actief op zoek te gaan naar een geschikte partner.

Zoosk Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
Op het gebied van mobiele applicaties laat Zoosk een goede indruk achter. De site is perfect bruikbaar op mobiele apparaten. De apps voor mobiele apparaten zijn goed en makkelijk te gebruiken. Er is een aparte app voor Android-apparaten. iPhone-gebruikers kunnen de Zoosk-app installeren. Alles samen is Zoosk uitermate goed afgestemd op het mobiele publiek.

Zoosk Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
De Zoosk-website is makkelijk in gebruik te nemen. De eerste registratie is snel en makkelijk uit te voeren. Tijdens de registratie moeten er wat details genoteerd worden, maar dit duurt niet al te lang. De gebruikersomgeving van de website is duidelijk en eenvoudig. Zoosk is een van onze favorieten op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Zoosk Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 51/49
Algemene Leeftijdsgroep 20-40
Zoosk is een zeer populaire datingsite verspreid over veel landen. Wereldwijd heeft Zoosk tientallen miljoenen gebruikers. Het verschillende aantal gebruikers per land was niet vast te stellen in ons onderzoek. De balans tussen mannelijke en vrouwelijke leden is goed. Zoosk is populair onder verschillende leeftijden en daardoor een goede optie voor singles van elke leeftijd. Kort samengevat is Zoosk een van de populairste internationale datingsites.

Zoosk Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
De Zoosk-klantenservice is redelijk. De VGV beantwoordt de belangrijkste vragen zeer snel en gemakkelijk. Persoonlijke hulp is makkelijk te verkrijgen via de mail. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de telefoon. Er zijn geen informatieve artikelen te vinden op de site. Daarnaast is er ook geen sprake van een gebruikersforum. Ondanks het gebrek aan unieke hulplijnen levert Zoosk een goede en snelle klantenservice.

Zoosk Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 0,00 EUR
Laagste Prijs 0,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De gebruikersvoorwaarden van Zoosk zijn zeer goed. Zoosk biedt een gratis lidmaatschap aan haar gebruikers, wat betekent dat je nooit gedwongen bent om te betalen voor een premiumaccount. Zoosk biedt wel premiumaccounts aan, maar voor een goede prijs. Het is mogelijk om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Zoosk heeft over het algemeen een eerlijk beleid wat betreft lidmaatschap en annulering.

Zoosk Overzicht

Zoosk Screenshot

Zoosk, die zichzelf de nummer 1 social networking en online dating-app noemt, biedt haar gebruikers meer dan genoeg om dit te bevestigen. De drie duidelijke communicatiemogelijkheden van Zoosk maken het makkelijker dan ooit om met andere leden te chatten. Het indrukwekkende matchingssysteem van Zoosk is gedetailleerd en doorgrondig genoeg om veel hoge kwaliteit matches te leveren. De hoge registratie-aantallen van Zoosk, makkelijk mobiel gebruik, uitgebreide zoekfuncties en gemakkelijke registratie maken hun service meer dan geschikt voor iedereen die op zoek is naar een populaire en gebruiksvriendelijke dating-app.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor Zoosk. Schrijf Als Eerste een Recensie.

Copyright © 2020 | Alle rechten voorbehouden